Kickstart je seizoen.


Opzoek naar een vlotte start?  Te lang stilgezeten in het off-season? Veilig herstarten? Sterker staan dan je tegenstander bij aanvang van het seizoen? 


Een jaar heeft 3 periodes: Een voorbereidingsperiode, een wedstrijd of intensieve periode en een recuperatie periode. 


Zoek je hulp in deze voorbereidingsperiode om er 100% tegen aan te kunnen in de wedstrijdperiode? Heb je letsels opgelopen in het vorige seizoen en wil je deze ten alentijden vermijden in het nieuwe? Heb je geen letsels maar wil je ze voorkomen om een zo groot mogelijke kans te hebben tijdens je wedstrijdperiode?


Wij kunnen je zeker helpen. 


Wat doen we: 


We screenen je huidige prestaties en bekijken waar de mankementjes zitten. Dit kan gaan van een geblokeerde of verzwakte spier of gewricht, tot een combinatie van verschillende factoren zoals kracht, uithouding, co√∂rdinatie en stabiliteit, etc.   


Vervolgens bouwen we stapsgewijs een programma op dat je thuis, tijdens je reguliere training, of onder begeleiding kan doen. Hierbij bekijken we de fundamenten en basisprincipes van uw vechtsport (striking, grappling, armed, mixed martial arts, etc.) en bereiden we je specifiek voor naar het de "intensieve trainingsperiode" of "wedstrijdperiode" van je sport of discipline.


We bouwen op in je algemene en specifieke conditie en kracht alvorens je echte reguliere trainingen starten om zo een vlotte overgang te hebben.


Verder kunnen we je helpen en ondersteunen in het opbouwen van een jaarplan naar lange termein opvolgingen toe. 


Neem zeker contact met ons op via het contactformulier.